Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRÁLÍK V ZELENINĚ

5. 4. 2013

Maso ze stehen a hřbetu odblaníme, vykostíme a nakrájíme na nudličky. Dáme do mísy, přidáme 2 lžičky grilovacího koření, 2 lžíce kečupu, 2 lžíce sojové omáčky, sůl, 2 lžíce oleje. Promícháme a necháme proležet. Do kastrolu dáme trochu oleje, rozpálíme a maso opékáme. Opečené maso podlijeme trochou vody, vsypeme 2 pytlíky míchané mražené zeleniny (dobrá je mochovská zelenina a fazolové lusky). Společně dodusíme. Vody dáme jen trochu, aby ve směsi zbyla jen trocha šťávy. Dochutíme solí, případně vegetou. Můžeme použít i AROMAT (má jemnější chuť), případně PODRAVKU. Podáváme s vařeným bramborem.