Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fantastické kremrole od Míly

15. 5. 2013

1 mražené listové těsto 2 trvanlivé šlehačky na šlehání. Těsto necháš v lednici rozmrazit, potom vyválíš plát z kterého si nakrájíš asi 14 pruhů, 4cm širokých  a 20cm dlouhých. Namotáš to na kremrolový trubičky - motat musíš od širšího konce trubičky k úzkému. Dále to dáš do vyhřáté trouby na 200 stupňů a pečeš asi deset minut dokud nemají zlatavou barvu. Až je vytáhneš z trouby tak je musíš ihned sundat s trubiček,  jinak by si je potom už nestáhl. Po vychladnutí si ušleháš dvě šlehačky do tuha,  přidáš 1 a půl vrchovatých polévkových lžíc moučkového cukru.  Kremrole naplníš pocukruješ a dáš do lednice rozležet.  Nejlepší jsou až druhý den. Dobrou chuť přeje Míla.